Hozzávalók:

  • két pohár joghurt
  • egy pohár cukor
  • csipet só
  • két pohár liszt
  • egy cs. sütőpor
  • egy pohár olaj

 

 

"Töltelék":

  • egy dl lefőtt kávé
  • fél cs. babapiskóta
  • fél cs. háztartási keksz
  • csokireszelék
  • két csomag vaníliás pudingpor
  • 7 dl tej
  • egy kockamargarin
  • 4 ek. cukor

Elkészítése:

A tésztához a joghurtot, cukrot, tojást olajat egy tálban kikeverjük. Belekeverjük a lisztet és a sütőport. A masszát margarinnal kikent tepsiben előmelegített sütőben kb 25 percig sütjük.

Eközben a pudingporból, cukorból, tejből pudingot főzünk, ha kihűlt, alaposan elkeverjük benne a kockamargarint.

A tésztát két részre vágjuk, megkenjük krémmel, majd kávéba áztatott babapiskótát teszünk rá. Ezt megkenjük krémmel, erre jön egy következő tésztaréteg, majd újra megkenjük krémmel. Rátesszük a kekszeket és újra krémet kenünk rá. Az oldalát szintén megkenjük, majd a tetejét megszórjuk csokireszelékkel. A kész sütemény egy éjszakára hűtőbe tesszük pihenni.

Nagyon finom és kiadós süteményt kapunk így.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr351483865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.