Karfiolos halas tészta

2009.11.25. 08:51

Ez az étel nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető, és nagyon finom:)Én puliszkával készítettem, mert jobban szeretem, mint a tésztát, de az eredeti recept tésztával írja. Gondolom, azzal is nagyon finom:)

Hozzávalók:

  • 0,5 kg metélttészta
  • kb 25 dkg karfiol (de ki mennyire szereti)
  • egy doboz olajos hal
  • egy kis doboz tejföl
  • kevés olívaolaj, só, vegeta, bors, reszelt citromhéj

 

Elkészítése:


A tésztát egnyhén sós vízben megfőzzük.

A karfiolt vegetás-sós vízben megfőzzük, majd kicsi rózsákra szedjük. Olívaolajat forralunk és pár perc erejéig pirítjuk benne a karfiolt és a halat.Megsózzuk, borsozzuk, ráöntünk egy doboz tejfölt, átforgatjuk még párszor, és a végén reszelt citromhéjjal meghintve tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr101550779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.